Stylade lastbilar

Många som sysslar med bilstyling har en uppfattning om att det är just bara bilar som man snyggar upp och stylar. Det är dock inte helt sant och med en lastbil så är det minst lika vanligt att chaufförerna stylar till sin lastbilshytt.  Hur mycket de får göra är ofta upp till det åkeri som de kör för, men många har fria tyglar att styla om sitt fordon.  Det handlar mycket om att sätta in LED-lampor och att lacka förarhytten till något coolt mönster. Många chaufförer är dock ganska vulgära och väljer med glädje en pinuppa att pryda sin hytt.

Röd lastbilBilstyling är något som intresserar en stor andel personer och med det kommer en hel del pysslande och uppfräschade av sitt fordon. Många av de som sysslar med att styla fordon stylar ofta mindre fordon och bilen är självklart tacksam att styla för den som gillar att köra en hel make over. Bilarna är något mindre än låt säga en lastbil och de som inte har intresse för bilstyling vet inte heller att lastbilar är populära att styla. Med ett par led lampor har man en lysande lastbil på vägen. Men det stannar inte där, vi har också en förkärlek för att lacka om hytterna på lastbilen för att få dem att passa oss och vår stil. De mest uppskattade objekten som lackas på hytten är:

  • Är det en Scania man kör så är Falcken det klassiska objektet. Här väljer man storlek och utseende utöver den fågel som redan sitter på de flesta lastbilar. Det är ofta en status att ha just Scania och inte Volvo och därför vill många lastbilschaufförer lacka in det och visa ytterligare att de kör just en Scania.
  • Idolbilder är inte helt ovanliga och beroende på vem eller vilka man gillar så har man oftast en idol lackad på sidan av hytten. Elvis är den som ofta är favoriten, likaså Marilyn Monroe och James Dean.
  • Pinuppor är ett populärt inslag på lacken för många manliga lastbilschaufförer. Utseendet och storleken väljer man själv efter preferens. Det är i överlag en ganska mansdominerad bransch och därför kommer många undan med det.

Invändig styling

Med invändig styling så innebär det att man har stylat insidan av sin lastbilshytt eller bil. Om vi riktar in oss på just lastbilar så är det den hytten som man ofta bor och sover i när man är ute på jobb. Då vill många bona om lastbilen och göra den till ett mysigt krypin som ger en ro när det är dags för den vila som alla yrkeschaufförer måste ta. Då kan det vara bilder på familj men också mysiga säten, bra led-lampor som lyser upp hytten och liknande som får just en lastbilschaufför att trivas. Det går att göra lite olika saker för att bona om och det bästa är nog att se till att man trivs i sin hytt eftersom många timmar ska spenderas där, det blir ett andra hem och stylingen kan verkligen ge en tröst för den som lever på att befinna sig på vägarna.